Investeren in groene energie

Wilt u eens meer doen met verantwoord omgaan met energie? En wilt u naast uw eigen energieverbruik, ook eens rondkijken naar andere mogelijkheden om tot een meer bewust gebruik van energie over te gaan? Misschien is dan het beleggen in groene energie wat voor u.

Beleggen in groene energie

Wilt u gaan beleggen? Dan bent u uiteraard geïnteresseerd in twee dingen: een goed rendement en een klein risico. Een derde element dat echter ook van groot belang is: wáár belegt u eigenlijk in? Bij Meewind is dat heel transparant: u investeert in de productie van duurzame energie. In heel concrete projecten.

Meewind wil de overgang naar duurzame energie versnellen. Om die missie te volbrengen is eigen vermogen nodig; alleen dan kunnen duurzame energieprojecten van de grond komen. Met elk project dat Meewind samen met haar participanten realiseert, neemt de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen af. Stap voor stap, op weg naar het uiteindelijke doel: een 100 procent duurzame energieproductie.

Daarnaast kunt u als participant rekenen op een jaarlijks verwacht rendement dat kan oplopen tot 10 procent. Wilt u samen met Meewind investeren met een missie? Kijk op www.meewind.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten