Overstappen van energiemaatschappij, wat levert het u op

Het wordt weer kouder en dat betekent dat we meer energie gaan verbruiken om er de winter warmpjes bij te zitten. Het is dus belangrijk dat u energie geleverd krijgt waarvoor u niet teveel betaalt. De laatste jaren heeft u steeds meer keus gekregen maar daardoor kunt u nu ook profiteren van extra voordeel door over te stappen naar de voor u juiste maatschappij.  Kijk hier om te vergelijken bij welke energiemaatschappij u het meeste voordeel heeft.  Ook hebben wij een aantal leuke aanbiedingen voor u geselecteerd zodat u optimaal kunt profiteren.

Essent geeft u nu 171,- retour en zekerheid als u kiest voor Essent Groene Stroom en Gas Zeker 3 jaar. Zo heeft u drie jaar lang een vaste prijs voor energie en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Tijdelijk ontvangt u 171,- direct retour op uw rekening.

Bij Oxxio kunt u de pakkettest doen. Elk huishouden is anders en daarom is het belangrijk een pakket te kiezen wat bij u past. Als u nu vrijblijvend de pakkettest doet, ontvangt u een gratis Led lamp. U kunt ook kiezen voor direct overstappen en dan ontvangt u  4 maanden gratis groene stroom.

Ontdek  Nuon Energievoordeel en profiteer een jaar lang van 20% korting op uw stroom. Bij een gemiddeld verbruik levert u dat een voordeel op van meer dan € 65,-. Over het overstappen hoeft u zich geen zorgen te maken, dit regelt Nuon voor u.

Bij E-on maakt u nu kans op een energiezuinige Peugeot 107.  Stap over en zet uw energie voor 2 jaar vast en profiteer van voordelige tarieven. Ook ontvangt u de eerste 4 maanden gratis stroom.

TwitterFacebookHyvesEmail

02-11-2011 11:47 Categorie: Binnenlands nieuws | Print This Post
|

  • Greenpeace: Eneco is het groenst
  • Essent levert een gratis slimme thermostaat twv 168 euro
  • Energiemaatschappij deelt gratis zonnepanelen uit
  • Stap over naar Oxxio en krijg 3 maanden gratis groene stroom
  • Essent levert een eindafrekening met 100 euro korting