Top 10 energiebedrijven

Vergelijk op deze website de meest bekende energiebedrijven in Nederland met de goedkoopste kosten voor gas en elektra. Hieronder laten wij een overzicht zien van de top 10 van energiebedrijven in Nederland voor 2022.

Energieleverancier Beoordeling Energielasten per jaar 2021 Energielasten per jaar 2022 Meer informatie
Nederlandse Energie Mij. Nederlandse Energie Maatschappij beoordeling 5.0 € 2.015 NB Meer …
Energiedirect Energiedirect beoordeling 4.5 € 1.980 € 4.150 Meer …
Budgetenergie € 1.994 NB Meer …
Greenchoice € 2.206 € 4.954 Meer …
Essent € 2.020 € 4.965 Meer …
Vattenfall € 2.150 € 3.778 Meer …
Eneco € 2.041 € 6.724 Meer …
Vandebron € 2.026 NB Meer …
Engie € 2.207 NB Meer …
Oxxio € 2.001 € 6.362 Meer …

Bovenstaande vergelijking komt tot stand op basis van beschikbare gegevens op de website van de betreffende energie-aanbieder per november 2022. De actuele tarieven in 2022 fluctueren sterk. Er is gekozen voor een kwalitatieve vergelijking. De genoemde energielasten betreffen een indicatie voor de totale kosten van levering en gebruik van elektriciteit en gas per jaar, inclusief BTW. Voor het gebruik wordt uitgegaan van een gemiddeld huishouden van vier personen. Voor de looptijd wordt uitgegaan van 1 jaar vast en een gecombineerd contract voor elektriciteit en gas. Zie voor een verdere toelichting van de vergelijking Energieleverancierkiezen.com. De energietarieven kunnen verschillen per regio en per huishoudensamenstelling. Kijk bij de energieleverancier voor de precieze energietarieven die voor uw situatie gelden.

Direct energieaanbieders vergelijken voor mijn woning

Wilt u de kosten van gas en elektra vergelijken? Wij vergelijken de bekende energieleveranciers. Vul uw postcode en huisnummer in alsmede uw verwachte jaarverbruik, en kijk welke energieaanbieders de laagste energiekosten rekenen. U kunt zelf de kenmerken zoals looptijd en mate van duurzaamheid aanpassen. Heeft u een goede keuze gevonden? U kunt direct online overstappen van energieleverancier! Vul nu uw adresgegevens in, en u ziet direct een vergelijking van energieaanbieders die gelden voor uw woning.

Vergelijk nu energiebedrijven

  • Onafhankelijk en betrouwbaar
  • In 5 minuten geregeld
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot € 450
  • Exclusieve actiekortingen
  • 14 dagen bedenktijd

In 2021 zijn inmiddels de energiekosten aanzienlijk gedaald, tot wel 5%! Doe nu de test welke jaarlijkse kosten voor u gelden.

Tips en advies

Meer lezen over het vinden van een goedkope energieleverancier? Bekijk een van de volgende onderwerpen. Lees bijvoorbeeld hoeveel een gemiddeld huishouden aan energiekosten betaalt.

Veel consumenten zoeken naar een overzicht van de top 10 goedkoopste energieleveranciers. Deze is niet voor iedereen gelijk. Het punt is dat de kosten van energie verschillen per adres en per huishoudensamenstelling. Daarom is het nodig om op een energievergelijker uw specifieke kenmerken in te vullen. U krijgt dan een vergelijking van goedkope energiebedrijven te zien die voor u gelden.

Veel bekeken: top 10 energieleveranciers, 10 goedkoopste energiebedrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *