Vergelijk, stap over en bespaar

Het is voor consumenten snel verdwalen tussen de vele aanbieders van energie, internet en televisie. Toch loont het om een goede vergelijking te maken. Niet alleen zijn consumenten op jaarbasis al snel honderden euro’s goedkoper uit, ook nieuwe producten als sneller internet of digitale televisie maken het overstappen waard. Met een tweetal onafhankelijke sites, gericht op energie en telecom, wordt het nu nog makkelijker om een nieuwe leverancier of provider te kiezen en de overstap te maken. Geen gedoe met papierwerk, alles wordt direct online geregeld.

verandervanenergie.nl

Met een druk op de knop vergelijkt de consument op verandervanenergie.nl alle Nederlandse energieleveranciers op prijs en producteigenschappen. Dit kan door per keer maximaal drie pakketen tegen over elkaar te zetten en te filteren op contractduur, leveranciers en grijze of groene stroom. Bevalt een pakket? Dan is direct overstappen mogelijk. Al het bijkomende administratieve werk wordt door ons uit handen genomen. Natuurlijk kan er gemakkelijk gekozen worden voor groene stroom of kan er gekozen worden om alleen groene leveranciers met elkaar te vergelijken.

verandervanprovider.nl

Op soortgelijke wijze vergelijkt verandervanprovider.nl alle Nederlandse aanbieders van internet, televisie en telefonie. Ook hier kunnen maximaal drie abonnementen tegenover elkaar worden gezet. Om een volledig overzicht te krijgen, worden zowel de maandelijkse als jaarlijkse kosten getoond. Een pakket met internet en telefonie? Digitale televisie met meer zenders? Bestel direct en ook hier wordt de overstap van begin tot eind geregeld.

verandervanprovider.nl en verandervanenergie.nl maken deel uit van nenotion.nl b.v. Beide sites hebben een Qshops keurmerk, gratis terugbelopties en een professionele klantenservice die zowel via email als telefoon bereikbaar is. In de toekomst moeten een zelfde soort sites het overstappen binnen andere branches vergemakkelijken.

Over netnotion.nl

netnotion.nl b.v. is een jong, Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in online vindbaarheid en e-commerce concepten. netnotion.nl is gevestigd aan de Schiekade 133 te Rotterdam.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *